O nama

About Us

Ukratko o nama - kroz povijest

Informatički Centar Amadeus & Cadmus Corp. -> Info Remont BM

- Tvrtka Informatički Centar Amadeus (IC Amadeus) je osnovana 2012. godine, sa sjedištem u Belom Manastiru. Prvenstveno smo bili orijentirani na usluge građana, u sklopu čega je djelovao Internet klub za građane, koji je bio svakodnevno posjećen. Osim internet kluba, održavale su se informatičko-računalne radionice, te tečajevi i informatička obuka - računalni operater, grafički dizajn i web dizajn.

- 2014. godine, IC Amadeus mijenja lokaciju, na adresu Kralja Tomislava 6, u blizinu centra grada Belog Manastira. Tada su uvedene nove usluge u poslovanje: Servis računala i računalne opreme, računalno programiranje i web dizajn, Izrada 3D modela i animacija i grafički dizajn.

- Trenutno najzastupljenija usluga koja se pruža je upravo servis i popravak računala i računalne opreme. Korisnici su građani koji imaju problema sa računalom, javne ustanove, udruge, škole, tvrtke, obrti i drugi.

- Ono što trvtku čini jedinstvenom, je činjenica da se pruža besplatan pregled i dijagnostika kvara osobnog računala, prijenosnog računala, računalne opreme te ostale tehničke opreme.

- 2016. godine IC Amadeus ulazi u poslovnu suradnju sa Cadmus Corp.-om, tvrtkom koja se također bavi računalnim uslugama. U zajedničkoj suradnji, poslovanje se orijentira na tržište u prodaji računala, prijenosnih računala, i računalne opreme.

Za eventualne upite ili informacije kontaktirajte nas na broj telefona 031/410-914 ili na e-mail: ic-amadeus@hotmail.com

IC Amadeus,obrt za računalne usluge | MB: 97377198 | vl.Davor Frič, ing. techn. inf. | Kralja Tomislava 6, Beli Manastir
Cadmus Corp. j.d.o.o., za računalne usluge | MB: 04624190 | Kralja Tomislava 6, Beli ManastirIzdvojene usluge


Backup podataka

-> vraćanje i spašavanje obrisanih i oštećenih dokumenata

Koliko često vam se dogodilo da se računalo pokvarilo i da ste ostali bez važnih dokumenata, slika, mail-ova?
- Nudimo usluge vraćanja obrisanih podataka sa neispravnih i oštećenih hard diskova!

Sastavljanje računala po želji

-> Odaberite komponente koje želite u računalu

Uz naše savjetovanje, odredite i odaberite koje ćete komponente staviti u računalo kako bi financijski uštedjeli i dobili bolju kvalitetu.
- Nudimo usluge prodaje računala, računalne komponente i računalne opreme. Sve uz račun i jamstvo do 36 mj.!

Besplatna dijagnostika

-> Pregled i dijagnostika kvara uređaja potpuno besplatna

Koliko često vam se dogodilo da se računalo pokvarilo u baš nezgodno vrijeme, kada vam je najpotrebnije?
- Nudimo uslugu brzog servisa - servis u 24h! Uz to - besplatna dostava računala nakon obavljenog servisa!